Liki-kumppani on kaiken väärti

Likiliike Väärtit eli Liki-kumppanit ovat merkittävä osa Likiliike-yhteisöä. Väärtit ovat jäsenyritystemme yhteistyökumppaneita, jotka tukevat yhteisön tavoitteita ja arvoja sekä edistävät omalta osaltaan niiden toteutumista.

Väärti-status voidaan myöntää yrityksille, joiden arvoihin kuuluu paikallisuus ja jotka ovat hyvämaineisia toimijoita omalla alallaan Sodankylässä. Väärti-status myönnetään vain yhdelle yritykselle jokaiselta toimialalta.

Yhdessä olemme enemmän!

Väärti-kumppanuuden hyötyihin kuuluu merkittävä näkyvyys niin Likiliikkeen kotisivuilla, markkinointimateriaaleissa kuin yhteisön järjestämissä tapahtumissa. Monen mielestä suurin hyöty on silti imagollinen, sillä Väärti-kumppanuus antaa eturivin paikan olla mukana edistämässä Sodankylän elinvoimaisuutta yhdessä Likiliike-yhteisön kanssa.

Jokainen Väärti-kumppanuus on yksilöllinen ja panostus siihen riippuu Väärtin omista resursseista sekä mahdollisuudesta olla mukana Likiliikkeen tapahtumissa ja toiminnassa.

Etsimme koko ajan uusia Väärtejä laajentamaan hienoa verkostoamme. Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta liittyä Väärtien kasvavaan joukkoon, ota yhteyttä Sodankylän Likiliikkeen hallituksen puheenjohtajaan Maria Heikkilään, p. 0400 581 835 tai [email protected].

Likiliike Väärti Sodankylän logo