Sodankylän Likiliikkeen Väärtejä:

SOMPIO LEHTI / HILLA-GROUP

 

Sompio on Sodankylän oma paikallislehti. Alueen luetuin ja luotetuin media. Lehti on perustettu vuonna 1978. Koska Sompio luetaan tutkitusti tarkoin kannesta kanteen, se on myös mainoskanava, joka tavoittaa tehokkaimmin alueen kuluttajat ja yritykset.

Sompio on poliittisesti sitoutumaton. Arvojamme ovat: paikallisuus, ajankohtaisuus, kotiseutu, historia ja juuret.

Sompio katsoo myös tulevaisuuteen: tulemalla osaksi nuorempien elämää digitaalisten palveluiden kautta, pyrimme tuomaan nuoremmillekin sodankyläläisille näkyväksi sen, miksi kotiseutu on arvokas.

Sompio on osa valtakunnallista Hilla Group Oyj:tä.

BOLIDEN KEVITSA

Boliden Kevitsa on Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa toimiva monimetallikaivos ja merkittävä työllistäjä alueella. Päätuotteemme ovat kupari- ja nikkelirikasteet. Rikasteet sisältävät myös kobolttia, platinaa, palladiumia ja kultaa. Malmirikaste toimitetaan Bolidenin omille sulatoille Harjavaltaan ja Rönnskäriin.

Teemme järjestelmällistä työtä ympäristövaikutusten minimoimiseksi, energiatehokkuuden lisäämiseksi ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi. Parannamme tuottavuutta ja kehitämme turvallisuutta investoimalla vahvasti automaatioon, sähköistykseen ja etäohjaukseen. 

Yhteiset arvomme – huolenpito, rohkeus ja vastuu ohjaavat päivittäistä toimintaamme.

EUROFINS LABTIUM OY

Eurofins Labtium Oy on sodankyläläinen laboratoriopalveluja tarjoava yritys.

Olemme ainoa laboratorio pohjoismaissa, joka tarjoaa paikallisesti näytteenkäsittely- ja analyysipalveluita malminetsinnän ja kaivosteollisuuden tarpeisiin.

Meillä työskentelee lähes 40 laboratorioalan ammattilaista ja kokemusta alalta löytyy lähes 30 vuoden ajalta. Tarjoamme laajan valikoiman geokemiallisia analyysi- ja asiantuntijapalveluita kaivos- ja malminetsintäyhtiöille aina etsintä- ja kehitysvaiheesta kaivoksen tuotantoon ja ympäristön seurantaan.

Sijaintimme lähellä operaatioita mahdollistaa helpon ja nopean yhteydenpidon laboratorion ja asiakkaan välillä.