Slide 1
Likiliikkeestä tunnistat paikallisen yrittäjän
Slide 2
Ole mukana paikallisuutta rakastavassa liikkeessä
Slide 3
Elinvoimaisen Sodankylän puolesta
previous arrow
next arrow

Likiliike-merkistä tunnistat yritykset, jotka ovat taatusti sodankyläläisiä

likilogo-iso

Löydä Likiliike

Tutustu sodankyläläiseen, paikalliseen tarjontaan. Jokainen sertifioitu Likiliike on paikallisessa omistuksessa.

Verkkokauppaan

Osta lahjakortit kätevästi verkkokaupasta. Saatavilla 20€, 50€ ja 100€ arvoisena. 
Se käy maksuvälineenä kaikissa Sodankylän Likiliikkeissä!

Sinustako Likiliike?

Tule mukaan Likiliikkeiden joukkoon ja ole ylpeästi sodankyläläinen yritys

Ajankohtaista​

Sodankylän Likiliikkeet juttusarja

Tässä juttusarjassa esitellään Sodankylässä toimivia Likiliikkeitä. Juttusarjan julkaisee Likiliike Väärti Sompio-lehti Likiliikkeeseen kuuluminen tuo näkyvyyttä ja herättelee paikallisia käyttämään oman kylän palveluja Ensimmäisenä on vuorossa Sodankylästä ensimmäisenä Likiliikkeeseen liittynyt Kello- ja Korukamari, Magga Oy. Yritystä luostaaavat Eero ja Marja-Leena Magga. Kello- ja Korukamari on ollut mukana Likiliike Sodankylän perustamisesta saakka. Liike sertifioitiin 25.10.2019. Itseasiassa Marja-Leena… Lue lisää »Sodankylän Likiliikkeet juttusarja

Sodankylän Joulunavaus 2.12.2022

Tervetuloa Sodankylän Joulunavaukseen 2.12.2022 kello 15-18 Simosen parkkipaikalle! Joulunavaus on suosittu koko perheen tapahtuma Sodankylässä. Ennen Joulunavaus tapahtumaa, lähde mukaan Likiliikkeen piparitaidekisaan leipomaan joulumieltä! Joulunavaus 2.12.  Simosen parkkipaikalla klo 15-18 joulupukki kodat musiikkia hevosajelua liukumäki sotilaskodin munkit, mehut ja kahvit ilmaiseksi 400:lle 4H Seppo-peli Partiolaiset sytyttää kynttilät kadun varrelle ja Simosen parkkipaikalle   Joululauluja kirkossa 17-19… Lue lisää »Sodankylän Joulunavaus 2.12.2022

Likiliike leffafiiliksissä

Likiliike leffafiiliksissä 17.6 kello 13.00 alkaen Apteekin edustalla! Tervetuloa tapaamaan ja juttelemaan Likiliike yrittäjien kanssa, Apteekin edustalle kello 13.00 alkaen. Makkaran myynti (tuotot kerätään Likiliike toiminnan kehittämiseen) Ilmapalloja Namuja Likiliike yrittäjiä kertomassa toiminnasta Mukana tapahtumassa Sodankylän Yrittäjät ry. Nähdään Sodankylän Elokuvajuhlat aikaan!

Näytä lisää Uutisia

Suosimalla paikallisia liikkeitä, palveluita ja tuotteita, varmistat, että nämä säilyvät kylässämme myös jatkossa.
Oikeilla valinnoilla pidämme kylän yhdessä elinvoimaisena ja palvelut lähellä.

Minua liikuttaa! Liikuttaako sinua?

Likiliikkessä mukana oleva yritys on yli 50 %:sti sodankyläläisessä omistuksessa ja lisäksi yrityksen päätoimipaikka on Sodankylässä. Yritys on merkitty ennakkoperintä- ja kaupparekisteriin ja se on hoitanut kaikki viranomaisvelvoitteet.

Likiliike-lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa Likiliikkeissä

Lahjakortin voit ostaa paperisena Kirjakauppa Pukstaavista tai sähköisenä Likiliikkeen verkkokaupasta. Listauksen Likiliikkeistä tarkistat kätevästi Löydä Likiliike-sivulta! Kirjakaupassa lahjakortit voit ostaa vain korttimaksua käyttäen.