Paikallisuus on meille elämäntapa

Toimitko yrittäjänä Sodankylässä ja haluat tukea paikallista elinvoimaisuutta? Niin mekin!

Likiliike Sodankylän jäsenenä yrityksesi hyötyy lisänäkyvyydestä paikallisten kuluttajien keskuudessa, pääsystä yhteisiin markkinointikampanjoihin ja tapahtumiin sekä mahdollisuudesta osallistua koulutuksiin ja verkostoitumistilaisuuksiin. Tämä vahvistaa yrityksesi asemaa paikallisella tasolla, tukee kestävää taloudellista kasvua ja edistää yhteisömme hyvinvointia.

Likiliike-sertifikaatti voidaan myöntää yritysten lisäksi myös kriteerit täyttäville yhdistyksille, tapahtumille ja muille toimijoille, jotka tarjoavat palveluitaan Sodankylässä.

SINUSTAKO LIKILIIKE?

Onko sinusta tärkeää, että raha liikkuu seudullasi? Ja oletko sitä mieltä, että paikallisen liiketoiminnan tukeminen tukee myös paikallisten hyvinvointia?  Jos vastasit kyllä, liity joukkoomme! 

LIKILIIKE-JÄSENILLE

Likiliike-jäsenenä olet mukana alati vahvistuvassa yrittäjien verkostossa, joka parantaa sinun hyvinvointiasi yrittäjänä sekä hyödyttää yrityksesi liiketoimintaa. 

Tule mukaan sisäpiiriin, se kannattaa!

Likiliike Sodankylä tarjoaa jäsenilleen alustan, joka nostaa esiin aidosti paikalliset yritykset, palvelut ja tuotteet. Lisäksi jäsenet voivat hyödyntää Likiliike-lahjakorttijärjestelmää, joka kannustaa paikallisia asukkaita tukemaan paikallisia yrityksiä.

Likiliike Sodankylän jäsenenä saat täydet oikeudet käyttää rekisteröityä Likiliike-tavaramerkkiä yrityksesi markkinoinnissa. Liikehuoneiston oveen tai ikkunaan kiinnitetty merkki toimii samalla liikepaikkatunnisteena.

Likiliike-sertifikaatti kertoo kuluttajille ja matkailijoille järkevistä ja paikallisista valinnoista. Hae mukaan Likiliikkeen jäseneksi täältä!  

”Perustimme Likiliike Sodankylän tarjotaksemme jäsenyrityksillemme alustan yhteistyölle ja verkostoitumiselle. Toimimme tiiviissä yhteistyössä kaikkien paikallisten toimijoiden, kuten yrittäjien ja yhdistysten, Sodankylän kunnan ja tapahtumajärjestäjien kanssa.”