Väärtit

Likiliike Väärti on paras kumppani. Likiliike Väärti-merkki on tarkoitettu Likiliike-yritysverkoston yhteistyökumppaneille, jotka haluavat omalla panoksellaan olla edistämässä paikallista elinkeinoa ja elinvoimaisuutta sekä olla rikastuttamassa paikallista hyvinvointia.

Likiliike Väärtin arvoihin kuuluu paikallisuus ja se edustaa toimialansa hyvämaineista toimijaa paikkakunnalla. Väärti-status myönnetään yksinoikeudella tietylle toimialalle.

Sodankylän Likiliikkeen Väärtejä vuonna 2023:

 

Likiliike Väärti Sodankylän logo

SOMPIO LEHTI

 

Sompio on Sodankylän oma paikallislehti. Alueen luetuin ja luotetuin media. Lehti on perustettu vuonna 1978. Koska Sompio luetaan tutkitusti tarkoin kannesta kanteen, se on myös mainoskanava, joka tavoittaa tehokkaimmin alueen kuluttajat ja yritykset.

Sompio on poliittisesti sitoutumaton. Arvojamme ovat: paikallisuus, ajankohtaisuus, kotiseutu, historia ja juuret.

Sompio katsoo myös tulevaisuuteen: tulemalla osaksi nuorempien elämää digitaalisten palveluiden kautta, pyrimme tuomaan nuoremmillekin sodankyläläisille näkyväksi sen, miksi kotiseutu on arvokas.

Sompio on osa valtakunnallista Hilla Group Oyj:tä.

Boliden Kevitsa on Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa toimiva monimetallikaivos ja merkittävä työllistäjä alueella. Päätuotteemme ovat kupari- ja nikkelirikasteet. Rikasteet sisältävät myös kobolttia, platinaa, palladiumia ja kultaa. Malmirikaste toimitetaan Bolidenin omille sulatoille Harjavaltaan ja Rönnskäriin.

 

Teemme järjestelmällistä työtä ympäristövaikutusten minimoimiseksi, energiatehokkuuden lisäämiseksi ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi. Parannamme tuottavuutta ja kehitämme turvallisuutta investoimalla vahvasti automaatioon, sähköistykseen ja etäohjaukseen. 

 

Yhteiset arvomme – huolenpito, rohkeus ja vastuu ohjaavat päivittäistä toimintaamme.

Kiinnostuitko Väärti jäsenyydestä? 
Ota yhteyttä Sodankylän Likiliikkeen johtoryhmän puheenjohtajaan 
Maria Heikkilään p. 0400 581 835, [email protected]