Väärtit

Likiliike Väärti on paras kumppani. Likiliike Väärti-merkki on tarkoitettu Likiliike-yritysverkoston yhteistyökumppaneille, jotka haluavat omalla panoksellaan olla edistämässä paikallista elinkeinoa ja elinvoimaisuutta sekä olla rikastuttamassa paikallista hyvinvointia.

Likiliike Väärtin arvoihin kuuluu paikallisuus ja se edustaa toimialansa hyvämaineista toimijaa paikkakunnalla. Väärti-status myönnetään yksinoikeudella tietylle toimialalle.

Sodankylän Likiliikkeen Väärtejä vuonna 2022:

AA Sakatti Mining Oy  

AA Sakatti Mining Oy on kansainvälisen Anglo American Plc:n suomalainen tytäryhtiö, jonka päätoimipiste sijaitsee Sodankylässä. Yritys on perustettu vuonna 2011.  

AA Sakatti Mining Oy suorittaa alueellista malminetsintää lupa-alueillamme Sodankylän, Kittilän, Sallan sekä Savukosken kunnissa. Yrityksen pääprojekti, Sakatti keskittyy Viiankiaavan kallioperän monimetalliesiintymän tutkimuksiin. Sakatin esiintymä sijaitsee 15 kilometriä Sodankylästä pohjoiseen, osittain Viiankiaavan soidensuojelu- ja Natura 2000-alueella. 

Vahva arvopohjamme ohjaa AA Sakatti Mining Oy:n kaikkea toimintaa ja vastuullisuus, turvallisuus sekä kunnioitus ovat toimintamme peruspilareita. Tavoitteemme on kehittää kestävästi tulevaisuuden kaivostoimintaa turvataksemme ihmiskunnan elämän mahdollisuudet myös tulevaisuudessa. Arvostamme korkealle paikallista osaamista. Arvostuksemme näkyy osana päivittäistä toimintaamme ja valintojamme. Tehdessämme hankintoja, käännymme aina ensisijaisesti paikallisten palveluntarjoajien puoleen. 

SOMPIO LEHTI

 

Sompio on Sodankylän oma paikallislehti. Alueen luetuin ja luotetuin media. Lehti on perustettu vuonna 1978. Koska Sompio luetaan tutkitusti tarkoin kannesta kanteen, se on myös mainoskanava, joka tavoittaa tehokkaimmin alueen kuluttajat ja yritykset.

Sompio on poliittisesti sitoutumaton. Arvojamme ovat: paikallisuus, ajankohtaisuus, kotiseutu, historia ja juuret.

Sompio katsoo myös tulevaisuuteen: tulemalla osaksi nuorempien elämää digitaalisten palveluiden kautta, pyrimme tuomaan nuoremmillekin sodankyläläisille näkyväksi sen, miksi kotiseutu on arvokas.

Sompio on osa valtakunnallista Hilla Group Oyj:tä.

Kiinnostuitko Väärti jäsenyydestä? 
Ota yhteyttä Sodankylän Likiliikkeen johtoryhmän puheenjohtajaan 
Maria Heikkilään p. 0400 581 835, [email protected]