Liki-tuote on palanen aitoa Sodankylää

Likiliikkeiden omat Liki-tuotteet edustavat paikallista osaamista ja luovuutta parhaimmillaan. Ne ovat sertifioituja tuotteita, jotka kertovat tarinaa sodankyläläisestä käsityötaidosta, lappilaisten raaka-aineiden korkeasta laadusta sekä tuotteen paikallisesta alkuperästä.

Liki-tuotteen tunnistat sen omasta merkistä. Merkki myönnetään ainoastaan niille tuotteille, joiden alkuperä ja paikallisuusaste on vähintään 60-prosenttisesti sodankyläläinen.

Uusia innovaatioita ja perinteisiä kädentaitoja

Valikoimassa on tuotteita, jotka heijastavat alueen rikkaita perinteitä ja nykyaikaisia innovaatioita: pellavaliinoista kulta- ja hopeakoruihin sekä käsintehdyistä puukoista artesaanisaippuoihin – kaikki tehtynä suurella sydämellä ja paikallisella asiantuntemuksella.

Ostamalla Liki-tuotteen ostat samalla palasen Sodankylää. Liki-tuotteita on myynnissä Likiliikkeen verkkokaupassa sekä valmistajien omissa myyntipisteissä.

mama'Spa Liki-Tuote Ametisti-saippua
Liki-Tuote logo
Sodankyläläisen Liki-tuotteen tunnistat tästä merkistä.

Sertifioidut Liki-tuotteet

Kello- ja Korukamari

Seita-riipus, 585 kultainen, ovh. 185,00 €
(sis. alv. 24 %)

Seita-riipus. 925 hopeinen, ovh. 49,00 €
(sis. alv 24 %)

Seita-korvakorut. 585 kultainen, ovh. 195 €/pari
(sis. alv. 24 %)

Seita-korvakorut. 925 hopeinen, ovh. 49 €/pari (sis. alv. 24 %)

Pirita Design

Minun Sodankylä – liina, ovh. 45,00 – 59,00 €
(sis. alv. 24 % )

Riipi Puukko

Tapio-puukko, ovh. 145 € (sis. alv. 24 %) 

Valkko-puukko, ovh. 125 € (sis. alv.  24 %)

mama’Spa

Ametisti – käsintehty saippua,  ovh. 15,00 € (sis. alv. 24 %)

Kultasuoni – käsintehty saippua, ovh. 15,00 € (sis. alv. 24 %)

Sova – käsintehty saippua, ovh. 15,00 € (sis. alv. 24 %)

Löytyykö sinulta seuraava Liki-tuote?

Kaikki Sodankylän Likiliikkeen jäsenyritykset voivat tarjota omia tuotteitaan Liki-tuotevalikoimaan. Paikallisuusasteen arvioinnissa otamme ensisijaisesti huomioon tuotteen alkuperän, raaka-aineet ja tarvikkeet, mutta annamme painoarvoa myös pakkaustarvikkeille, muuttuville ja kiinteille henkilöstökustannuksille, alihankinnoille, tuotekehityskustannuksille sekä muille välillisille kustannuksille.

Jos tuotteelle voidaan osoittaa vähintään 60 %:n paikallisuusaste, se täyttää Liki-tuotteen kriteerit. Ole yhteydessä Likiliikkeen koordinaattoriin, niin keskustellaan lisää!