Euronics Sodankylä – meidät tunnetaan myös viralliselta nimeltämme Lapin Toimistotieto Oy.
Olemme osa Euroopan suurinta osto-organisaatiota, mutta samalla täysin yksityisessä ja kotimaisessa omistuksessa oleva sodankyläläinen kodintekniikka-alan myymälä. Yrityksemme palvelee kahdella paikkakunnalla: Sodankylässä ja Ivalossa, edustaen Suomen pohjoisimpia Euronics-myymälöitä.

Yrityksemme toiminta alkoi Sodankylässä yli 30 vuotta sitten, ja laajensimme Ivaloon vuonna 2009. Yksi vahvuuksistamme on it-puoli, jonka parissa olemme toimineet koko elinkaaremme ajan. It-laitteiden ja oheistarvikkeiden myynti sekä huolto on iso osa toimintaamme, jolla myös erotumme kilpailijoistamme. Pyrimme kokonaisvaltaiseen palveluun ‘avaimet käteen’ -periaatteella. Palvelemme jokaisen yksityis- ja yritysasiakkaan alusta loppuun, ottaen huomioon asiakkaan tilanteen ja tarpeen.

Henkilöstössämme on it-puolen erityisasiantuntijoita, ja tarjoamme myös esitystekniikan kokonaisratkaisuja. Myymme paikalleen asennettuina muun muassa älytauluja ja videotykkejä. Olemme Dna ja Telia -operaattoreiden jälleenmyyjiä, jonka myötä jokaiseen laitteeseen löytyy käyttötarkoitusta palveleva mobiili- tai nettiliittymä – parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat lisäksi suuret ja pienet kodinkoneet, televisiot, kodin viihde-elektroniikka, valaisimet, älypuhelimet ja oheistarvikkeet sekä musiikkisoittimia ja soitintarvikkeita. Tarjoamme palveluina mm. tuotteiden kotiinkuljetusta, älylaitteiden asennuksia, Tuohi-rahoitusta ja Euronics-turvaa. Lisäksi molemmista myymälöistämme löytyy laaja valikoima toimistotarvikkeita.
Lisäksi Euronics-verkkokauppa palvelee ympäri vuorokauden osoitteessa www.euronics.fi. Verkkokaupassamme on käytössä ”Varaa ja nouda”-palvelu, jonka avulla asiakas voi varata tuotteen haluamastaan myymälästä, myymälä ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja tuote on noudettavissa jo 30 minuutissa. Tarjolla on myös muita palveluita aina kotiinkuljetukseen saakka. Hoidamme tarvittaessa myös tuotteen asennuksen. Tervetuloa myymäläämme Jäämerentielle!

Yrityksen sähköposti

[email protected]

Osoite

Jäämerentie 7, 99600 Sodankylä

Yrityksen puhelinnumero

020 730 2010